Ar „Snapchat“ praneša, kai žiūrite į kieno nors vietą? | Snap Map 2017

Ar „Snapchat“ praneša, kai žiūrite į kieno nors vietą? | Snap Map 2017:

Naujausias „Snapchat“ atnaujinimas sukėlė didelį ažiotažą ir daugelis „Snapchat“ vartotojų nori žinoti: ar „Snapchat“ praneša, kai žiūrite į kieno nors vietą?

Klausimas: ar „Snapchat“ praneša, kai žiūrite į kieno nors vietą?

snapchat, snap map, draugai, mokslas ir technologijos, popkultūra, kultūradigitalspy.com/pinterest.com/

Atsakymas: Nereikia

Šiuo metu niekas negali pasakyti, ar žiūrėjote į jų vietą ir priartinote. Net jei spustelėsite kieno nors Bitmoji „Snapchat“ žemėlapyje, kas nors negalės to sužinoti.



Tačiau atminkite, kad „Snapchat“ gali bet kada tai pakeisti. Kadangi „Snapchat“ savo pasakojimams turi „peržiūrimo“ parinktį, nėra paranojiškos minties stebėtis. Tačiau kol kas nerimauti neverta!

Ar „Peržiūrėtą“ pranešimą Snapchat žemėlapyje norėtumėte matyti ateityje? Kalbant apie vietos privatumą, yra daug dalykų, kurie nėra privatūs naudojant naująjį „Snapchat Map“, nebent, žinoma, esate vaiduoklio režimu.

„Snapchat“ žemėlapio logotipas, „Snap Map Logo“, „Snap“ žemėlapis, „snapchat“.Tuščiosios akimirkos

Linksmo „Snapping“!

DALINTIS su šeima ir draugais!!